Sportstapelen

Aankoop

Speed Stacks

Speed Stacks®

Alleen het beste is goed genoeg - dit telt zeker voor het materiaal om te sportstapelen. Daarom is bewust de keuze gemaakt voor Speed Stacks®. Het materiaal is van hoge kwaliteit en het aanbod heel erg uitgebreid.

Op internationale wedstrijden en kampioenschappen mogen alleen de stapelbekers en timers van Speeds Stacks® gebruikt worden.

Al dit professionele materiaal kunt u bestellen via Speed Stacks Belgium.

Greep uit het aanbod

Stapelbekers Speed Stacks®

Een volledige set bestaat uit 12 bekers, die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

SpeedStacks set De Speed Stacks bekers hebben een unieke vorm. Zo hebben ze bijvoorbeeld gaatjes in de bodem, zodat er geen vacuüm ontstaat bij het op- en afstapelen. Onder in elke beker is er ook een rand aangebracht. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat de bekers heel soepel in en uit mekaar schuiven. De bekers zijn vederlicht en gemaakt uit een speciale kunststof.

Stapelmat StackMat®

StackMat De stapelmat is de ideale onderlegger om op te sportstapelen. Het stapelen op zo'n zachte en gladde StackMat, maakt minder geluid dan het onbeschermde bovenvlak van een tafel. Het slipvaste oppervlak van de stapelmat laat snelle bewegingen toe en remt te snel glijdende bekers af. De stapelmat is oprolbaar en kan overal mee naartoe genomen worden.

Timer

StackMat De speciaal voor sportstapelen ontwikkelde timer, die gestart en gestopt worden met beide handen, kan bevestigd worden aan de stapelmat of eenvoudig op tafel gezet.

Bij wedstrijden en toernooien is een bijkomende display onontbeerlijk. Deze is eenvoudig aan te sluiten op elke timer.

Bijzondere bekers

Zwaarder - Super Stacks®

Na het oefenen of opwarmen met deze verzwaarde bekers, voelen de bewegingen met normale wedstrijdbekers lichter en sneller aan. Ideaal voor training dus.

Deze zwaardere stapelbekers zijn ook erg geschikt voor personen met motorische problemen of lichamelijke beperkingen, voor wie de standaard bekers vaak te licht zijn.

Kleiner - Mini Speed Stacks

Deze kleine high-tech bekertjes nemen zo goed als geen plaats in en zijn dus perfect om op elk moment bij te hebben. Bovendien erg geschikt om de stapeltechniek op een heel andere manier te ervaren en te oefenen.

Groter - Jumbo StacksJumbo's

Extra plezier beleven en meer bewegen kan met de jumbo-bekers. Doordat de bekers 27 cm hoog en 23 cm breed zijn, moeten ze steeds met beide handen worden vastgenomen. Vloeraflossingen en het dubbel stapelen worden zo een hele nieuwe uitdaging ...