Sportstapelen

Initiatie / Workshop

Beleven en doen

Wie geïnteresseerd is in sportstapelen kan een initiatie of een workshop boeken. Een instructeur komt ter plaatse alles van begin tot einde begeleiden en brengt het nodige materiaal mee. U zorgt voor wat tafels en voor deelnemers uiteraard.

1. Initiatie

Leren sportstapelen op school, in de club, met de vereniging, op een teamdag, tijdens een bedrijfsuitje - het kan! Tijdens een initiatie maken de deelnemers actief kennis met de sport en leren ze de beginselen van het sportstapelen.

2. Workshop

Wilt u sportstapelen graag introduceren in een school of een vereniging, dan bent u hier aan het juiste adres. Tijdens een actieve sessie sportstapelen gaan de deelnemers meteen actief aan de slag. Tijdens allerlei oefeningen leren de deelnemers spelenderwijs de juiste technieken en regels van sportstapelen.

3. Bijscholing - Sportstapelen in de les LO

Plezier én pedagogische meerwaarde - wat kan men zich nog meer wensen? Sportstapelen past perfect in het curriculum van de lessen lichamelijke opvoeding. Zo is in de VS sportstapelen al langer opgenomen in het leerplan LO. Tijdens deze nascholing krijgt u voldoende technieken en ideeën aangereikt om zelf aan de slag te gaan tijdens de les LO of bewegingsopvoeding. Allerlei werkvormen die geïntegreerd kunnen worden in de les LO, komen aan bod. Tegen het einde van de sessie bent u voldoende beslagen om een vijfdaags lesprogramma te begeleiden.

Organiseren

Ook voor de organisatie van een toernooi of wedstrijd kunt u op hulp rekenen. Of het nu gaat om een schools ontspanningsmoment, een interscholencompetitie of een clubtreffen, u wordt degelijk begeleid. Stapelbekers, chronometers, wedstrijdschema's en reglementen worden ter beschikking gesteld. Er is eveneens begeleiding voor de vrijwilligers die als scheidsrechter zullen fungeren.

Neem contact op

Voor meer informatie en voor aanvragen kunt u steeds contact opnemen.